Diensten

Dakwerken taliman

Elk pand verdient een perfect afgewerkte dakbedekking, inclusief vakkundig geplaatst koper- en zinkwerk. Vaak is gevelbekleding eveneens sterk aan te raden. Jouw woning of bedrijfspand staat dagelijks in weer en wind en een degelijke bescherming tegen de natuurelementen is geen overbodige luxe. Ten slotte kan je met de gepaste isolatietechnieken jouw pand
behoeden tegen warmteverlies. Omgekeerd behoudt jouw woning een
aangename temperatuur op die warme zomerdagen. 

 • Hellende daken

  Een hellend dak biedt heel wat voordelen. Het is compact, gemakkelijk luchtdicht te maken, eenvoudig te onderhouden en je recupereert meer regenwater. Bovendien laat het meestal toe om op zolder een extra opslagruimte te creëren.

  More info
  Taliman Dakwerken - hellende daken
 • Platte daken

  Laat de uitvoering van je plat dak over aan een professional. Wij geven jouw woning of bedrijfsgebouw de meest gepaste dakbedekking voor een perfect waterdichte afwerking.

  More info
  Platte daken - T-Plus Dakwerken
 • Koper en zinkwerk

  Voor de afwerking van uw dak is de meest gebruikelijke keuze die tussen een zinken en koperen uitvoering. Dakgoten en afvoerpijpen in zink worden het vaakst gekozen en zijn prijs/kwaliteit een prima optie.

  More info
  Koper & zinkwerk T-Plus Dakwerken
 • Gevelbekleding

  Ook voor een gevelbekleding naar keuze kan je bij T-Plus terecht. 
  Wij geven jouw woning de gewenste look en uitstraling. Met een bekleding met leien of sidings geniet je van een optimale bescherming van je buitenmuren ook bij extreme weersomstandigheden. 

  More info
  gevelbekleding - taliman dakwerken
 • Isoleren

  Een goed geïsoleerd dak biedt tal van voordelen. In de eerste plaats is het de belangrijkste bescherming van je huis. je zolder kan zo ook ingenomen worden als extra slaap- of leefruimte. Indien nodig zorgen wij ook voor de plaatsing van velux dakramen.

  More info
  Isoleren

Kiezen voor T-Plus, de beste optie!

 • Zowel grote als kleine projecten

  Een sterk team

  Een sterk team van bekwame en ervaren dakwerkers levert superieure kwaliteit bij elk project, groot of klein. Zaakvoerder Kurt staat zijn manschappen bij op de werven en samen bundelen zij hun krachten om ook de meest complexe opdrachten tot een goed idee te brengen.

 • Snelle offertes

  Kort op de bal

  Voor een vlot en correct verloop van jouw werken is een goeie en open communicatie onontbeerlijk. Dat begint bij een snelle en gedetailleerde offerte. Vervolgens kunnen we met een persoonlijke en nauwgezette opvolging het beste resultaat te garanderen.

 • Vakmanschap

  Vakmanschap

  Een uitgebreide keuze aan materialen, kennis van de nieuwste technieken en inzicht in steeds veranderende wetgeving,... ons vakmanschap zetten we dag na dag in om jouw project te doen slagen!